"Да Живееш Дизайна Си" Уъркшоп

„Само ако можех да съм сигурен, че вземам правилни решения, без излишна загуба на време и енергия! Дали постъпвам правилно, дали се движа във вярната посока?“

Колко пъти на ден се хващате да търсите отговор на тези въпроси или пък нещо, което да ви подскаже как да се справите с определени хора или дадени ситуации? „Трябваше ли или не трябваше да постъпя така?“ А не би ли било прекрасно да имате лична навигационна система, която винаги да ви насочва в правилната посока без да се страхувате от провал?

Кой щяхте да сте, ако ги нямаше провалите? Ако отговорът ви е „Бих имал идеалния живот“, той е правилният. Ако нямате провали, бихте били едно съвършено същество с перфектен живот, но не благодарение на елиминирането на провала. А защото сте идеално проектирани да функционирате по неповторим начин специфичен за вас. Действителният провал е да не знаеш как си устроен да живееш и как да изразиш тази неповторимост.

Системата Хюман Дизайн ни дава възможност за живот според истинската ни природа и ни учи как да вземаме правилни решения за себе си. Можем да използваме тази информация, за да открием собствения си житейски път и да се придържаме към него, като разберем конкретно какво ни отклонява.

В този формат на „Да Живееш Дизайна Си“ ще бъде разкрита точно тази неповторимост, която е била дълбоко обуславяна от най-ранна детска възраст. Персонално ще работим с картите на участниците и на родителите им, за да видим кои аспекти на истинската природа (Аза) са били подложени на най-дълбоко въздействие.

И на какво още ще се спрем в този уъркшоп: - Какво е Хюман Дизайн и защо да започна експеримента? - Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани. Как отворените центрове в картата ви ви саботират или носят потенциал, който да развиете? - Какъв е ефектът на вашия Тип и Аура върху другите и как те общуват помежду си. - Какво е Вътрешен Авторитет и как да го следвате.

АБВ в Хюман Дизайн

Първа стъпка към разчитане на Рейв карта

Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ е следващата стъпка след уъркшопа „Да живееш дизайна си“ и Вашия базисен анализ. Този курс има за цел да ви запознае с „азбуката„ на Системата за Дизайн на Човека. По време на него ще получите едно добро ниво на разбиране за най-важните аспекти от разчитането на една карта. 

 

Първо ще направим едно малко пътуване във времето, което ще опише възникването на Хюман Дизайн. Ще се запознаем със синтеза и основните елементи: астрология и астрофизика, генетика и И-Дзин, системата на чакрите и Кабала. Ще се спрем и на мутацията, случила се през 1781 година, която води до възникването на деветцентровия Хомо Сапиенс. 

 

Следващата стъпка е да се научим да отличаваме черното от червеното (съзнаваното от несъзнаваното) в картата на тялото и да тълкуваме различните комбинации. 

 

След това ще преминем към един от най-значимите раздели от обучението - Веригите в Рейв бодиграфа. Към усвоеното различие между съзнавано и несъзнавано (личността и дизайна) ще надградим с разбирането на механиката и начина на протичане на енергиите в тялото, което ще ни помогне да пристъпим към едно по-цялостно разчитане на картата. Тази част на курса е подготовка към това, което ще се изучава в първия модул от курса Рейв Картография. 

 

Последният раздел от АБВ обучението е посветен на ключовите думи към Линиите, изграждащи структурата на Хексаграмата. Това ще формира основата за разбиране на Профилите, които се изучават във втората част на курса Рейв Картография и са неизменна част от различните видове анализи, които предлага Хюман Дизайн. 

 

В това издание на курса Рейв АБВ ще бъде предложен лесен и практичен подход към необятното познание Хюман Дизайн, като за илюстрация ще бъдат използвани личните графики на участниците. 

 

Курсът е част от общообразователното обучение в системата за дизайн на човека и е съобразен с изискванията на IHDS (Международното училище по дизайн на човека). Той предвижда практически занимания и упражнения, имащи за цел да подпомогнат не само интелектуалното възприемане на материята, но и да подкрепят приложението й в ежедневието. 

 

Водещ: Дияна Джордж Димитрова - сертифициран преподавател на курса „АБВ в Human Design“ 

 

ABC for website-01.jpg