top of page

вт, 05.09

|

webinar

Хюман Дизайн Картография

* 36-те канала като източник на жизнена сила и техните характеристики * 9-те центъра в бодиграфа. Функции и биологична корелация * 4-те вида Дефиниции * 5-те различни Вътрешни Авторитети и тяхната йерархия: емоционален, сакрален, далечен, его и джи * Всичко за 12-те профила

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Хюман Дизайн Картография
Хюман Дизайн Картография

Time & Location

05.09.2023 г., 19:00 ч.

webinar

Guests

About the Event

Курсът "Хюман Дизайн Картография" е един от най-интересните общообразователни курсове в Системата за  Дизайн на Човека, защото предоставя достатъчно време за изучаване в  детайли на две от големите теми, необходими при разглеждането на  графиката на тялото. Първата тема е тази, която почти всеки забелязва  моментално в картата си – Каналите. Всеки канал е определена жизнена  сила и това означава качество, което – дори без да забелязвате – е  надеждно и работи постоянно. Познанието за жизнена сила в нас ни дава  възможност да си обясним защо постоянно изживяваме точно определени  теми. При съзнателно дефиниран канал в картата на някого, човек има  възможност да наблюдава по-ясно как се проявява тази жизнена сила.  Несъзнателната дефиниция не дава директен поглед за постоянното  присъствие на тази жизнена сила в живота ни. Тази информация ни дава  ново разбиране за нашия личен процес и преживяване.

Следващата голяма тема в курса Хюман Дизайн Картография са Профилите.  Те описват костюмите, в които сме родени и които ни дават възможност да  изиграем ролята си на сцената на този живот. Силата на Профилите се  изразява в това, че те комбинират в себе си линиите от съзнаваната и  несъзнаваната част в нас и така отразяват нашия бодиграф в дълбочина.  Тъй като Профилите са само 12, в началото изглеждат лесни за разбиране,  но вникването в тях допринася съществено за едно по-дълбоко разбиране за  това как функционират заедно нашата личност и нашето тяло.

По време на този курс ще бъдат разгледани също така по нов и  по-задълбочен начин, с нови детайли и ключови думи, на пръв поглед  познати теми: Центровете, видовете Дефиниция и Вътрешен Авторитет.  Комбинирането на тези елементи с това, което вече сте научили в уъркшопа  Да живееш дизайна си и курса АБВ, ще разшири перспективата ви и ще ви  даде добра основа, необходима за по-цялостното разбиране на механиката  на бодиграфа.

Освен теория, в курса е включена и достатъчно практика, за която ще се използват вашите лични карти.

Курсът Хюман Дизайн Картография разглежда в детайли следните теми:

36-те канала като източник на жизнена сила и техните характеристики.

Ще научим как жизнената сила на определен канал позволява диференциацията и защо цялото винаги надхвърля сумата от своите части.

  • 9-те центъра в бодиграфа. Функции и биологична корелация

Ще задълбочим знанията за разликите между Центровете и ще научим как  да           различаваме по-фини нюанси между тях. например, сакралния  отклик от силата на волята в центъра на сърцето. И още – защо хората с  дефиниран слънчев сплит трудно получават емоционална яснота.

  • 4-те вида Дефиниции

При някой хора всички Центрове са свързани помежду си. При други има  две, три или четири „островчета“ на енергия и броят на тези островчета  влияе върху усещането за вътрешна цялостност.

  • 5-те различни Вътрешни Авторитети и тяхната йерархия: емоционален, сакрален, далечен, его и джи

Вътрешните Авторитети дават сигнал на тялото за това дали решението е  коректно или не. Отделно от тях ще разгледаме подробно и през какъв  процес преминават менталният прожектор и рефлекторът, за дадостигнат до  решение.

  • Всичко за 12-те профила и специалното значение на ролевите портали

Ще разберем и какво означават термините „лична или предопределена съдба“ и „трансперсонална карма“.

Курсът Хюман Дизайн Картография се състои от общо 48 учебни часа /24  сесии по 2 часа/. Той е последната част от общообразователната програма в  Системата за Дизайн на Човека и служи като предпоставка за последващо  професионално обучение. Този курс ще задълбочи наученото до този момент и  ще ви предостави достатъчно инструменти, за да имате една солидна  основа в Хюман Дизайн и по-добро разбиране за себе си и света около вас.

Share This Event

bottom of page