top of page

пт, 27.09

|

Veliko Tarnovo

"Да Живееш Дизайна си"

Registration is Closed
See other events
"Да Живееш Дизайна си"
"Да Живееш Дизайна си"

Time & Location

27.09.2019 г., 10:00 ч. – 29.09.2019 г., 15:02 ч.

Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo, Bulgaria

About the Event

„Само ако можех да съм сигурен, че вземам правилни решения, без излишна загуба на време и енергия! Дали постъпвам правилно, дали се движа във вярната посока?“ 

Колко пъти на ден се хващате да търсите отговор на тези въпроси или пък нещо, което да ви подскаже как да се справите с определени хора или дадени ситуации? „Трябваше ли или не трябваше да постъпя така?“ А не би ли било прекрасно да имате лична навигационна система, която винаги да ви насочва в правилната посока без да се страхувате от провал? 

Кой щяхте да сте, ако ги нямаше провалите? Ако отговорът ви е „Бих имал идеалния живот“, той е правилният. Ако нямате провали, бихте били едно съвършено същество с перфектен живот, но не благодарение на елиминирането на провала. А защото сте идеално проектирани да функционирате по неповторим начин специфичен за вас. Действителният провал е да не знаеш как си устроен да живееш и как да изразиш тази неповторимост. 

Системата Хюман Дизайн ни дава възможност за живот според истинската ни природа и ни учи как да вземаме правилни решения за себе си. Можем да използваме тази информация, за да открием собствения си житейски път и да се придържаме към него, като разберем конкретно какво ни отклонява. 

В този формат на „Да Живееш Дизайна Си“ ще бъде разкрита точно тази неповторимост, която е била дълбоко обуславяна от най-ранна детска възраст. Персонално ще работим с картите на участниците и на родителите им, за да видим кои аспекти на истинската природа (Аза) са били подложени на най-дълбоко въздействие. 

И на какво още ще се спрем в този уъркшоп: - Какво е Хюман Дизайн и защо да започна експеримента? - Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани. Как отворените центрове в картата ви ви саботират или носят потенциал, който да развиете? - Какъв е ефектът на вашия Тип и Аура върху другите и как те общуват помежду си. - Какво е Вътрешен Авторитет и как да го следвате. 

Share This Event

bottom of page