top of page

вт, 07.11

|

webinar

АБВ в Хюман Дизайн

Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ е следващата стъпка след уъркшопа „Да живееш дизайна си“ и Вашия базисен анализ. Този курс има за цел да ви запознае с "азбуката" на Системата за Дизайн на Човека.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
АБВ в Хюман Дизайн
АБВ в Хюман Дизайн

Time & Location

07.11.2023 г., 19:00 ч. – 14.12.2023 г., 21:00 ч.

webinar

Guests

About the Event

Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ е следващата стъпка след уъркшопа „Да живееш дизайна си“ и Вашия базисен анализ. Този курс има за цел да ви запознае с "азбуката" на Системата за Дизайн на Човека. По време на него ще получите едно добро ниво на разбиране за най-важните аспекти от разчитането на една карта.

Първо ще направим едно малко пътуване във времето, което ще опише възникването на Хюман Дизайн. Ще се запознаем със синтеза и основните елементи: астрология и астрофизика, генетика и И-Дзин, системата на чакрите и Кабала. Ще се спрем и на мутацията, случила се през 1781 година, която води до възникването на деветцентровия Хомо Сапиенс. Следващата стъпка е да се научим да отличаваме черното от червеното (съзнаваното от несъзнаваното) в картата на тялото и да тълкуваме различните комбинации. След това ще преминем към един от най-значимите раздели от обучението - Веригите в Рейв бодиграфа. Към усвоеното различие между съзнавано и несъзнавано (личността и дизайна) ще надградим с разбирането на механиката и начина на протичане на енергиите в тялото, което ще ни помогне да пристъпим към едно по-цялостно разчитане на картата. Тази част на курса е подготовка към това, което ще се изучава в първия модул от курса Рейв Картография. 

Последният раздел от АБВ обучението е посветен на ключовите думи към Линиите, изграждащи структурата на Хексаграмата. Това ще формира основата за разбиране на Профилите, които се изучават във втората част на курса Рейв Картография и са неизменна част от различните видове анализи, които предлага Хюман Дизайн. В това издание на курса Рейв АБВ ще бъде предложен лесен и практичен подход към необятното познание Хюман Дизайн, като за илюстрация ще бъдат използвани личните графики на участниците. 

Курсът е част от общообразователното обучение в системата за дизайн на човека и е съобразен с изискванията на IHDS (Международното училище по дизайн на човека). Той предвижда практически занимания и упражнения, имащи за цел да подпомогнат не само интелектуалното възприемане на материята, но и да подкрепят приложението й в ежедневието.

Водещ: Дияна Джордж Димитрова - сертифициран преподавател на курса „АБВ в Human Design“

Кога: 07.12.2023 – 14.12.2023 г. | понеделник и четвъртък от 19 ч. (всяка сесия ще бъде с времетраене 120 мин)

Къде: онлайн класна стая в Zoom 

Цена за участие: 660 лв при плащане до 19.10.2023 и 720 лв след тази дата

В цената за участие НЕ е включен учебникът за това ниво. При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане).

За информация и записване: Дияна Димитрова diana@paragonmc.com 089 8854539

Share This Event

bottom of page