top of page

сб, 28.10

|

София

Да Живееш Дизайна Си

С акцент на влиянието на семейната Пента. Семейството е нашата първа и най-дълбока форма на обуславяне. Когато се появим в света, това обикновено се случва в група от 3 до 5 човека наречена семейна Пента. Хюман Дизайн ни дава възможност да разберем как сме повлияни от динамиката на тази група.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Да Живееш Дизайна Си
Да Живееш Дизайна Си

Time & Location

28.10.2023 г., 11:00 ч.

София, София център, София, България

Guests

About the Event

Колко пъти на ден се хващате да търсите отговор на следните въпроси: „Трябваше ли или не трябваше да постъпя така?“, „Със сигурност ли вземам правилното решение?“, „Движа ли се в правилната посока в живота си?“, „Как да се справя в дадена ситуация с този човек?“ , „Дали отново няма да се проваля започвайки това?“….Всеки един човек е създаден да функционира по неповторим и специфичен за него начин. Действителният провал е да не знаеш как си устроен да живееш и как да изразиш тази неповторимост.

Системата за Дизайн на Човека е лична навигационна система, която винаги ни напътства в правилната за нас посока, без да се страхуваме от несигурността на времето в което живеем. Практичната информация, която Хюман Дизайн ни предоставя, можем да използваме за да открием собствения си житейски път и какво ни отклонява от него.

В този формат на „Да Живееш Дизайна Си“ в рамките на 4 дни ще бъде разкрита за всеки, точно тази неповторимост, която е била дълбоко обуславяна от най-ранна детска възраст. Семейството е нашата първа и най-дълбока форма на обуславяне. Когато се появим в света, това обикновено се случва в група от 3 до 5 човека наречена семейна Пента. Хюман Дизайн предлага не само поглед върху нашия индивидуален дизайн, но също така ни дава възможност да разберем как сме повлияни от динамиката на малката група. Във втората част на уъркшопа ще работим с картите на участниците и техните родителите, за да видим кои аспекти на истинската природа (Аза) са били подложени на най-дълбоко въздействие.

На какво още ще се спрем в този уъркшоп:

Какво е Хюман Дизайн и защо да започна експеримента?

Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани.

Ще откриете какотворените центрове във вашата карта ви саботират и какъв потенциал за развитие носят.

Ще разберете какъв ефект оказва вашата аура на другите Типове и как те общуват помежду си.

Какво е Вътрешен Авторитет и как да го следвате.

“Да живееш дизайн си “е най-успешният курс предлаган до момента в обучението по Хюман дизайн. Той дава широка и солидна основа за лично експериментиране и също така е необходима стъпка към началото на професионалното обучение. В това много специално и разширено издание, теоретичното ядро ​​ще остане непроменено, но ще бъде допълнено и с практически упражнения.

Какво е усещането за Прожектора при истинска покана?

Възможно ли е съзнателно да усетите аурата на Манифестора?

Какво се случва, когато поканен Прожектор, започне да задава въпроси на Генератора?

Водещи на уъркшопа ще бъдат Дияна Димитрова и Явор Стоянов. Повече информация за водещите може да прочетете тук: www.paragonhd.com; https://www.humandesignbulgaria.com/about-us/professionals/yavor-stoyanov/

Място на провеждане: София, ул. „Св. Иван Рилски“ 20

Дати : 28/29 Октомври и 4/5 Ноември 2023 от 11:00 до 18:00 часа

За всички участници ще се проведе допълнителна среща на живо през месец Февруари 2024 за практическа работа в рамките на един следобед.

Цена за участие: 600 лв Цената за участие не включва учебника за това ниво на стойност 48 лв.Може да го поръчате тук: https://www.humandesignbulgaria.com/resources/textbooks-and-books/

За информация и записване: тел. 0898854539 и 0879101011, diana@paragonmc.com yavor1000@gmail.com

Share This Event

bottom of page