чт, 19.11

|

онлайн курс

АБВ в Хюман Дизайн

Първа стъпка към разчитане на Рейв карта

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
АБВ в Хюман Дизайн

Time & Location

19.11.2020 г., 19:00 ч. – 21:00 ч.

онлайн курс

About the Event

Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ е следващата стъпка след уъркшопа „Да живееш дизайна си“ и Вашия базисен анализ. Този курс има за цел да ви запознае с „азбуката„ на Системата за Дизайн на Човека. По време на него ще получите едно добро ниво на разбиране за най-важните аспекти от разчитането на една карта. 

Първо ще направим едно малко пътуване във времето, което ще опише възникването на Хюман Дизайн. Ще се запознаем със синтеза и основните елементи: астрология и астрофизика, генетика и И-Дзин, системата на чакрите и Кабала. Ще се спрем и на мутацията, случила се през 1781 година, която води до възникването на деветцентровия Хомо Сапиенс. 

Следващата стъпка е да се научим да отличаваме черното от червеното (съзнаваното от несъзнаваното) в картата на тялото и да тълкуваме различните комбинации. 

След това ще преминем към един от най-значимите раздели от обучението - Веригите в Рейв бодиграфа. Към усвоеното различие между съзнавано и несъзнавано (личността и дизайна) ще надградим с разбирането на механиката и начина на протичане на енергиите в тялото, което ще ни помогне да пристъпим към едно по-цялостно разчитане на картата. Тази част на курса е подготовка към това, което ще се изучава в първия модул от курса Рейв Картография. 

Последният раздел от АБВ обучението е посветен на ключовите думи към Линиите, изграждащи структурата на Хексаграмата. Това ще формира основата за разбиране на Профилите, които се изучават във втората част на курса Рейв Картография и са неизменна част от различните видове анализи, които предлага Хюман Дизайн. 

В това издание на курса Рейв АБВ ще бъде предложен лесен и практичен подход към необятното познание Хюман Дизайн, като за илюстрация ще бъдат използвани личните графики на участниците. 

Курсът е част от общообразователното обучение в системата за дизайн на човека и е съобразен с изискванията на IHDS (Международното училище по дизайн на човека). Той предвижда практически занимания и упражнения, имащи за цел да подпомогнат не само интелектуалното възприемане на материята, но и да подкрепят приложението й в ежедневието. 

Водещ: Дияна Джордж Димитрова - сертифициран преподавател на курса „АБВ в Human Design“  Кога: 19.11.2020 – 11.01.2021 г. | понеделник и четвъртък от 19 ч. (всяка сесия ще бъде с времетраене 120 мин) Почивка от 21.12.2020г. до 3.01.2021г. 

 

Къде: онлайн класна стая в Zoom  Краен срок за записване: 17.11.2020 г.  Цена за участие: 530 лв при плащане до 09.11.2020 и 570 лв след тази дата  В цената за участие НЕ е включен учебникът за това ниво.  При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане).

Tickets

Цена

Количество

Общо

  • при ранно записване

    BGN 530

    BGN 530

    0

    BGN 0

Общо

BGN 0

Share This Event